NL | EN
  • Jupiter VG
  • Hidalgo VG
  • Alaska VG
  • Leandro VG

Welkom bij Stal VG

De familie Van Gorp fokt jaarlijks springpaarden van uitzonderlijk niveau op kleine schaal. Later zorgen we zelf voor de opleiding en brengen we ze uit in competitie. Onze fokproducten herken je steeds aan het achtervoegsel VG.

Ons mooi verhaal begint ongetwijfeld bij de unieke merrie Odessa. Deze dochter van Saygon blonk uit bij de LRV en won in de springklasse Z nagenoeg alles wat er te winnen viel. Haar topmentaliteit in de piste gekoppeld aan een gruwelijke scherpte op de sprong zorgde ervoor dat zij bijna altijd foutloos was. Zelden zijn er paarden geweest die hierin betere statistieken kunnen voorleggen. Deze uitzonderlijke karaktereigenschappen heeft zij doorgegeven aan al haar nakomelingen. Ondertussen hebben reeds verscheidene fokproducten hun topkwaliteiten getoond op het internationaal springtoneel.

We hopen dat we ook U kunnen overtuigen van de kwaliteit van onze Stal VG!

Contacteer ons

Ontdek onze hengsten!

We zijn ervan overtuigd dat je de kansen op het fokken van een topspringpaard verhoogt als je gebruik maakt van een hengst die een bewezen moederstam achter zich heeft. De hengsten die we U aanbieden zijn geen “toevalsproducten”. Hun moederstammen hebben bewezen dat ze springpaarden voor het allerhoogste niveau leveren. Ontdek ze hier!

Bekijk al onze hengsten

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten